Men's Health - брой 9/2015

-40%
е-списание - Men's Health - брой 9/2015

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 9/2015

(4.00 от 13 гласа)е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

Този месец корицата ни е особено специална. Защото на нея е страхотният Михаил Христов – млад лекоатлет, който губи и двете си ръце при нелеп инцидент, но това не го спира да тренира здраво, да печели световни титли и да преследва яростно своите мечти. Поуката е ясна – никога не мрънкай, винаги гони максимума.
Има още много за четене – полезни съвети как да станеш бог на скарата в оставащите топли дни, защо си струва да тичаш като дива котка в саваната, и как сексът за една нощ да бъде приказка без морални дилеми и други проблеми. Знаем, че отпуската вече отмина и трябва да се върнеш на работа, затова сме подготвили специална модна селекция с удобни и елегантни облекла за офиса, както и изчерпателна статия, която ще ти покаже как да извлечеш всичкия секс, здраве и пари, завръщайки се на твоето работно място. Не сме забравили за фитнеса! Открихме петте най-сериозни грешки, които допускаш в залата, и ще ти кажем как да ги поправиш, а подборката ни с три страхотни тренировки ще ти помогне да постигнеш големи мускули само за 4 седмици.
Несменяемият републикански шампион по екстремно спускане с колело Росен Ковачев ни разказа как постига спортните висини, носейки се с 60 км/час надолу по кален планински склон, а хората зад новата софийска пивоварна Blen Pine ни разкриха света на крафт бирите и причините за новата бирена революция. Смел редактор на Men's Health експериментира с опасни природни сили, за да отговори на въпроса: „Да вкараш електрически ток директно в мозъка – тъпа идея или начин да се сдобиеш с по-остър ум?”, а за да те отървем от всички изкуствени стимуланти, изброихме техните 27 естествени заместителя, които ще ти дадат повече сила и здраве.

Men's Health – 100 % полезно!
 Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
Страници: 100
ISSN: 2015131460769
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: