Men's Health - брой 9/2013

-40%
е-списание - Men's Health  -  брой 9/2013

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 9/2013

(2.80 от 5 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на септемврийския брой на списанието е холивудската звезда и герой от филмовата поредица X-Men Хю Джакман. Австралиецът има убийствен тренировъчен режим за трупане на маса и мускули, който е подчинен на старата школа с големите тежести. Както обикновено, списанието предлага десетки полезни съвети, сред които как да направиш супер тяло само с медицинска топка или щанга с твоето тегло, как да приготвиш перфектната сьомга и как да овладееш успоредното паркиране. 
 
Основните теми в списанието ще ти помогнат да разбереш дали имаш проблем с алкохола и защо трябва да се пазиш сериозно от захарта в своето меню, ако искаш да отслабнеш. В новия брой на Men's Health наблягаме и много на секса, поне на теория. Мащабната анкета за сексуалните предпочитания и практики на мъжете по света и у нас ще те ориентира какво е положението (впрочем, не е никак розово). Преди да пристъпиш към действие обаче, най-добре да си свериш часовника с 5-те неща, който трябва да знаеш за жените, според супер красивата моделка с френско име Натали Вълчева.
 
Men's Health – 100 % полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
Страници: 98
ISSN: 20131314607609
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

 

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

 

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: