Men's Health - брой 8/2016

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 8/2016

(4.27 от 11 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на августовския ни брой е „Лудия репортер” Даниел Петканов, който ни разказа как е направил мега мускулесто тяло и спечелил сърцето на красавицата и фитнес инструктор Александра Богданска.

Вътре те очакват неочаквано добри и здравословни рецепти с яйца и нудъли, дълъг материал за новата градска мания - лонгборда, среща с най-добрия български състезател по стрийт фитнес – Виктор Каменов, всичко най-важно за сънотворните, както и бързи съвети как да оцелееш, когато наближи края на света.

И още - гореща фитнес програма, с която гарантирано ще направиш супер тяло за точно 31 дни, най-важното за женските изневери (и как да ги предотвратиш) плюс идеи как да финтираш най-големите заплахи за добрата ти форма и да останеш як и здрав завинаги.
 
Men's Health – 100 % полезно!

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
Страници: 100
ISSN: 2016131460768
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: