Men's Health - брой 8/2015

-40%
е-списание - Men's Health - брой 8/2015

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 8/2015

(3.82 от 11 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата ни този месец е без съмнение най-титулуваният британски пилот във Формула 1 (и един от най-великите изобщо) – Люис Хамилтън. В специално интервю за Men's Health той говори за мускули, татуировки и религия (и болиди, как иначе?).
Подготвили сме и дузина страхотни летни четива: хитри съвети как да свалиш и най-опърничавата непозната на плажа, нагледно обяснение защо идеята да натъпчеш няколко буркана с туршия е повече от отлична и как да направиш страхотни мускули, нарушавайки всички правила във фитнес залата. И още полезни точно за този сезон статии: как бързо и с подръчни средства да се справиш с всички дефекти по кожата си или пък кои лекарства задължително да вземеш на път, за да не те изненада кофти някой летен вирус или диария.
Потичахме с младия олимпиец Андрей Гридин, за да разберем защо той реши да замени ските с планинското бягане, а трима софийски готвачи ни разкриха тайните на гурме бургерите, хлебчетата бриош и умелото ядене без нож и вилица.
Нашият специален тест ще ти даде точна оценка колко от критериите за мъжественост покриваш, подготвили сме ти и изключително полезни съвети как да спасиш изстрадалия си след партита и гуляи черен дроб, а благодарение на един безстрашен редактор на Men's Health ще разбереш и кои елементи от чисто женските упражнения са полезни и за теб.

Men's Health – 100% полезно!
 е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
Страници: 100
ISSN: 2015131460768
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: