Men's Health - брой 8/2014

-40%
е-списание - Men's Health - брой 8/2014

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 8/2014

(3.93 от 15 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на новия брой е Хю Джакман, холивудската суперзвезда, която не спира да предизвиква ума и тялото си с тренировки и може да ти предаде няколко урока по силата на промяната. Както обикновено, списанието предлага десетки полезни съвети, сред които как да се справиш с умората от дългото пътуване, как да направиш преса за плажа, как да замениш щангите с бойното въже във фитнеса и как да се справиш с гаденето и повдигането през лятото. Освен това скачаме в кухнята, за да усвоим магията на гироса и да вкараме къдравото зеле като скрит коз в лятната ни диета.

В този брой се срещаме и с българи, с които отдавна искаме да си поговорим. Най-симпатичното лице на сутрешната телевизия Антон Хекимян се изправя срещу силните на деня всяка сутрин с помощта на здрави мускули и много опит. Красивият талисман на баскетболните ни национали Александра Богданска споделя пет неща за жените, които трябва да знаеш. Мис България 2006 Славена Вътова и Тамара Асанова от телевизионното шоу Следващият, моля те съветват как да се измъкнеш от най-срамните ситуации във всяка връзка като истински професионалист. Какво друго? Тренирай като Кит Харингтън от сериала Game of Thrones, разкарай шкембето, без да отказваш бирата, изкарай повече пари в чужбина с няколко опасни професии и си направи теста на Men's Health, за да разбереш дали си зависим от интернет. Плюс няколко идеи за елегантен дрескод в парка и шопинг селекция на задължителната екипировка за преход в планината.

Men's Health – 100% полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 108
ISSN: 2014131460768
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: