Men's Health - брой 8/2013

-40%
е-списание - Men's Health - брой 8/2013

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 8/2013

(2.60 от 5 гласа)На корицата на августовския брой на списанието е звездата на националния ни отбор по футбол Ники Михайлов. Вратарят разкрива тайната на добрата си форма и на стабилната си психика, страстта към бързите коли и хубавите момичета и отношенията със знаменития си баща. Както обикновено, списанието предлага десетки полезни съвети, сред които как да направиш супер тяло без фитнес или без пари (с подробен наръчник за уличния фитнес), как да избереш идеалната форма тъмни очила за твоето лице (жизненоважно точно сега), как да забъркаш перфектния коктейл Маргарита (може би дори още по-важно) и как да получиш максимум удоволствие и адреналин от секса през горещия август.

Оставяме те да разпуснеш малко с красивата Ивета Димитрова, която разбира от рокендрол и секси музика, и VenZy – новата надежда на българския поп, който влиза в ролята на космополитен плейбой в новата ни модна сесия. Разбира се, няма как да не обърнем внимание и на сериозни теми като това какво убива българските мъже и дали не трябва да се притесняваме за безвредността на компактните луминесцентни крушки.
 е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013131460768
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

 

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

 

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: