Men's Health- брой 8/2012

-40%
е-списание - Men's Health- брой 8/2012

Още от поредицата Men's Health

Men's Health- брой 8/2012

(2.71 от 7 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на декемврийския брой е актьорът Мариан Вълев, когото читателите познават от ролите му в „HDSP Лов на дребни хищници“, „Кецове“, „Корпус за бързо реагиране“ и най-вече от сериала „Под прикритие“. Ролята на непредсказуемия и ирационален гангстер с добро сърце Куката беше достатъчна, за да превърне Вълев в истинска звезда след дълга доброволна раздяла със седмото изкуство. Списанието се среща и с още една знаменитост, но от малко по-различен жанр: един от най-добрите български готвачи Иван Манчев от „Черешката на тортата“. Men’s Health се включва в инициативата Movember, която цели привличане на внимание и средства към най-сериозните мъжки здравни проблеми, с разтърсващ разказ от първо лице на мъж, претърпял операция от рак на простатата. Освен че отговаря на много сериозни въпроси, този текст със сигурност ще те накара да се замислиш дали обръщаш достатъчно внимание на здравето си. Припомняйки си, че не всичко е черно и човек винаги трябва да гледа на живота откъм светлата му страна, екипът на списанието с общи сили намира отговор на важни въпроси като „Какво можеш да научиш от порното?“ и има ли смисъл да медитираш, или всичко е лъжа и измама (да, има).

От декемврийския брой на Men’s Health ще научиш още полезни неща като кои са най-добрите 46 леки ястия за мъже, 6 забавни начина да спасиш сърцето си, как  да доживееш (почти) до 100 и да останеш строен въпреки изкушенията, които ще ти предложат коледните празници.е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2012
ISSN: 20121314607608
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: