Men's Health - брой 7/2016

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 7/2016

(4.00 от 15 гласа) Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

 
На корицата ни този месец e мускулестата звезда на пиратския сериал „Черни платна“ Toм Хопър. В специално интервю за МН той разказва как заедно с колегите му актьори са преминали през брутален тренировъчен лагер, за да влязат във формата на живота си. 
 
Срещнахме се и с фрийрънъра Илко Илиев, за да разберем как да ползваме всеки детайл в града за екстремно движение и салта, а лудите глави от цирк „Балкански“ ни показаха нагледно как се оспорват законите на физиката и се плезят самоуверено в лицето на смъртта.
 
Има още много – съвети как да сготвиш веднъж и да хапваш здравословно цяла седмица, тренировъчна програма за здрави рамене и всичко най-важно, което трябва да знаеш за най-секси чертата на истинския мъж – неговата увереност. Супер интересните ни дълги четива включват искрен, смешен и леко тъжен разговор с холивудската легенда Бърт Рейнолдс, разказ за мъжете, избрали да съжителстват със секс роботи и среща с руснака Валери Спиридонов, на когото предстои невероятна операция – главата му ще бъде трансплантирана върху чуждо тяло. 
 
Men's Health – 100 % полезно!
   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
Страници: 100
ISSN: 2016131460767
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: