Men's Health - брой 7/2015

-40%
е-списание - Men's Health - брой 7/2015

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 7/2015

(4.10 от 10 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на юлския ни брой е внушителната фигура на най-големия холивудски екшън герой – Дуейн Джонсън – Скалата. В специалното си интервю за Men's Health той разкрива как се справя с житейските трудности и преодолява допуснатите грешки, печелейки победи на ринга и в киното като истински самоански воин.

Подготвили сме ти и много други страхотни статии – за супер вкусните органични ястия, които ще променят живота ти, за 10-те големи идеи, които ще оформят човешкото бъдеще, както и как да направиш идеалните плочки, с които да вземеш акъла на момичетата на плажа.  Ще ти разкажем още колко полезно е лютото и защо всяко твое ядене ще бъде по-добро с него, как да проведеш правилно първия разговор с детето си „за птичките и пчеличките“, както и какви невероятни опасности дебнат във водите на Атлантическия океан (не, не става дума за акулите).
Голмайсторът на националния тим по плажен футбол Филип Филипов разкрива тънкостите на играта на жарък терен и как се справя с разсъблечените фенки, а заедно с прелестната Меги Колева ти подготвихме ултра полезен летен гид, който ще те измъкне от капаните на сезона, за да се съсредоточиш върху отпускарския кеф. Нашият тест ще ти помогне да разбереш дали не пилееш мозъчни клетки без да се усетиш, а специалната ни програма ще ти даде нов арсенал от оръжия, с които да спечелиш войната с килограмите.
И още - съвети, които ще ти помогнат да се превърнеш в мъжа, на когото твоето дете истински се възхищава, хитри начини да елиминираш стреса и подчертано лятна фешън селекция.

Men's Health – 100 % полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
Страници: 100
ISSN: 2015131460767
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: