Men's Health - брой 7/2014

-40%
е-списание - Men's Health - брой 7/2014

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 7/2014

(2.00 от 1 глас)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на новия брой е  футболната легенда Димитър Бербатов, е на корицата на юлския брой на българския Men's Health. В най-откровеното си интервю досега българинът говори за своя предизвикващ полемики стил на игра, приликите между кунг-фу и футбола и как си представя бъдещето „отвъд терена”. Нападателят на Монако споделя още, че е запален фен на историческите биографии и в момента прелиства „Изкуството на войната” от Сун Дзъ. По „сериозните” книги го запалва бившият му мениджър в Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън. „Библиотеката на Фъргюсън е наистина впечатляваща – разкрива той. – В кабинета му в Юнайтед има десетки книги за велики пълководци – Наполеон, Юлий Цезар и др. Щом видях, че дори сър Алекс се учи от по-големите от него, ми се стори логично да последвам примера му.” В интервюто си за Men’s Health Бербатов говори още за рецептата си за красиви голове, защо не отиде в Ювентус, как с помощта на баскетболна топка е станал един от най-техничните футболисти на планетата и как му понася новият живот в Монако. Още акценти от новия брой: смели тактики в леглото, коктейли за закуска и още куп полезни идеи за лятото на 2014-а.
 е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 100
ISSN: 2014131460767
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: