Men's Health - брой 7/2013

-40%
е-списание - Men's Health - брой 7/2013

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 7/2013

(3.00 от 4 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на юлския брой на списанието e Джейсън Момоа – холивудската звезда със заплашителни бицепси и още по-поучителна лична история, който вероятно си гледал в супер успешния сериал Game of Thrones. Редактор на Men's Health се подлага на приятния на пръв поглед експеримент да правят секс ежедневно в продължение на 100 дни и оцеляват, за да разкажат как точно са успели да възкресят любовния си живот по този начин. Другият основен акцент в броя е Митко Ценов – победителят в първото издание на българския Urbanathlon ни разкрива тайната на изключителната си издръжливост и отговаря на въпросите ни как можем да станем (поне малко) по-добри като него. Прегледай и репортажа от самото събитие, за да се вдъхновиш за следващото издание догодина.

Списанието ще се опита да те подготви за най-важните уроци, които един баща трябва да знае, за да отгледа добре детето си. В юлския брой ще откриеш и изчерпателен наръчник с житейските уроци на най-големите рок звезди, които ще ти помогнат да се превърнеш ако не в рок легенда, то поне в жив секс бог. Рок тематика продължава с обстойна статия за бирата и истинския рокендрол хормон – тестостеронът, който може да направи чудеса за твоето здраве и сексуален живот. От новия брой ще научиш още как да я хванеш, когато те лъже в леглото, как да влезеш във форма за по-малко от 20 минути и да провериш издръжливостта си с доброто старо бърпи. За десерт виж традиционния ни летен фашън гид с най-актуалните тенденции, дрехи, аксесоари и козметика за 2013.

Men's Health – 100 % полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
Страници: 98
ISSN: 2013131460767
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

 

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

 

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: