Men's Health - брой 6/2016

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 6/2016

(4.43 от 7 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата ни този месец е въплътилият се перфектно в ролята на скандинавския бог Тор австралиец Крис Хемсуърт. Специално за Men’s Health той разкрива как се справя с екстремното наддаване и сваляне на килограми, и как да действаш във фитнеса, за да изглеждаш като супергерой.

Продължаваме с още много северна тематика. Изброяваме важните уроци за живота, битките и любовта, които научихме от сагите за суровите викинги, след което се срещаме с един техен достоен наследник – исландецът Хафтор Бьорнсон, който освен актьор в сериалa Game of Thrones, е и един от най-силните мъже на света. Българският рапър Любомир Симеонов, по-известен като MC Нема, обяснява как съвместява нощния живот и тренировките в учудваща хармония, а специалният ни гид ти поднася на тепсия най-важното, което трябва да знаеш за започващото скоро Европейско първенство по футбол. Правим и първите си стъпки във фантастичния и леко плашещ свят на ескейп стаите, в който ни срещат луди професори и куп главоблъсканици, които някак трябва да разрешим.

Има още много – важни съвети за здрава като камък ерекция, няколко причини да заложиш на вкусните и много здравословни рибени специалитети, начини да задоволиш всички желания на секс партньорката от мечтите ти, както и тест, който ще ти помогне да извлечеш най-много полза от хормона на щастието.

Men's Health – 100 % полезно!

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
Страници: 100
ISSN: 2016131460766
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: