Men's Health - брой 6/2015

-40%
е-списание - Men's Health - брой 6/2015

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 6/2015

(4.67 от 9 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата ни този юни е датчанинът Николай Костер-Валдау, по-известен на мъжете по света като Джейми Ланистър от сериала на HBO Game of Thrones. Макар че на екрана десницата му липсва, в реалния живот той има ръце от стомана и десетки полезни съвети как да поддържаш форма като герой от Вестерос.
Ние пък сме ти подготвили и други полезни страници – за бързото и здравословно готвене на пилешки крилца, за ползата от червеното месо, както и за вечния въпрос: „Какво искат жените?“, с отговори от най-свежото лице и тяло в българската попмузика Ваня Златева.

Заедно с европейския шампион по дрифт Александър Язов – Матрицата пилихме гуми и влизахме в завои със 150 км/ч, а най-добрите български играчи по дартс, билярд, джаги и боулинг ни разкриха какъв е най-прекият път до майсторството в градските спортове. Един автор на Men's Health разшифрова своята ДНК, а резултатите се оказаха неочаквани (с него сте братовчеди, без майтап), актьорите и сценаристите на невероятния „Боен клуб“ ни разказаха всичко за него 15 години след премиерата, а благодарение на нашия изкусителен материал по темата ще можеш да си направиш съвсем сам и в домашни условия най-доброто кафе на света.
И още: хиперинтензивна 30-минутна тренировъчна програма, която ще те изненада със своята трудност, тест за това, доколко държиш на чистотата в дома и живота си, рецепта за това как да свалиш 14 кг за шест месеца и важни стъпки към събуждането на задрямалия ти сексуален живот.

Men's Health – 100% полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
Страници: 100
ISSN: 2015131460766
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: