Men's Health - брой 6/2013

-40%
е-списание - Men's Health - брой 6/2013

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 6/2013

(4.00 от 3 гласа)На корицата на юнския брой на списанието е холивудскатa канара Вин Дизел.Актьорът е един от идолите на Men's Health и стои зад успеха на популярната филмова поредица Бързи и яростни и много други високооктанови екшъни. Пред списанието Дизел споделя тайната на съвършеното си тяло и страховит външен вид, както и идеите си за добър живот.

Списанието отново предлага огромен брой полезни съвети, сред които как да свалиш чуждо момиче без да изпитваш угризения, как да разкараш най-големите си страхове и, разбира се, как да станеш бог на скарата през лятото, без да спираш да сваляш килограми.

Списанието публикува и наръчник за борба с най-големия бич за всеки нормален човек през лятото - мързелът.

Покрай чистото забавление, Men’s Health се опитва да си отговори и на сериозния и плащещо актуален въпрос защо се самоубиват българските мъже (и как да не попаднеш в тази черна статистика).

В броя те очакват още комплексна изометрична програма за издръжливост с 5 упражнения за цялото тяло, 11 нови правила, които ще те превърнат в перфектния любовник и внимателна модна и козметична селекция, която ще ти помогне да се сражаваш по по-успешно с жегата. е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013131460766
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

 

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

 

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: