Men's Health - брой 5/2016

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 5/2016

(3.75 от 8 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата този месец е мъжът с най-впечатляващото тяло, което сме виждали напоследък - фитнес моделът и треньор Валентин Митев. Обърнахме се към него с въпрос как се постига подобна божествена сила и перфектни мускули, а той не се затрудни с отговорите, разбира се.

Времето за плаж и бански наближава, затова ще ти разкрием фитнес тайните на шампиона от CrossFit Games Бен Смит, ще ти предложим няколко доказано здравословни и екстремно бързи рецепти и ще обясним какво точно очакват хилядите жени, които не биха имали нищо против да си легнат с теб. Един от най-добрите български алпинисти - Дойчин Боянов, ни разказва какво е да катериш при най-страшните условия на планетата, редактор в американския Men's Health сподели как е успял да се спаси от потенциално смъртоносен инфаркт, а нашият колега Георги Блажев пробва дузина видове йога, за да ти каже кои от тях си струват наистина.

Има още много – нова стратегия как да ядеш навън без да дебелееш, тест, който ще ти покаже кои хранителни добавки ще ти бъдат от полза, както и изключително интересната история на един мъж, наследил от баща си почти тон порно филми и еротична литература.

Men's Health – 100 % полезно!

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
Страници: 100
ISSN: 2016131460765
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: