Men's Health - брой 5/2015

-40%
е-списание - Men's Health - брой 5/2015

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 5/2015

(3.67 от 18 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

Корицата през месец май краси усмивката на Калин Вельов, който ще ти разкрие как поддържа форма един мъж над 40, лесни ли са първите стъпки в киното и как да помпаш могъщи мускули с перкусии.
Всъщност интервюто с него е част от специалния ни, епичен по големина материал, който основателно сме кръстили „Мъже за пример”. В него страхотните и много различни (не само по ЕГН) Цветан Цветков, Александър Георгиев, Калин Вельов и Васил Петков дават безценни съвети как да изглеждаш и да се чувстваш отлично на всяка възраст.
Както винаги, включили сме над 400 истински полезните съвета – от това как бързо и евтино да си приготвиш най-добрата мъжка храна – кюфтетата, до това как да изваеш горната половина на тялото си с едно интензивно 30-минутно упражнение.
На тайна тренировъчна площадка в Борисовата градина срещнахме универсалния боец Ненчо Балабанов, за да разкрием кой всъщност е той – актьор, риалити звезда или най-добрият имитатор на Бойко Борисов? MH експертът Николета Парушева-Ховрин подготви точните отговори на въпросите за така трудните междуполови взаимоотношения, а благодарение на нашия тест можеш да пресметнеш дали знаеш всичко, което трябва, за най-важния мъжки хормон – тестостерона.
И още: как хъркането застрашава доброто ти шофиране, защо трябва да забравиш спокойния джогинг и да ъпгрейднеш бързо тренировъчната си програма, както и кои са модните тенденции за сезон пролет-лято 2015, представени от звездата на „Революция Z” Иван Тишев.

Men's Health – 100% полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
Страници: 100
ISSN: 2015131460765
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: