Men's Health - брой 5/2013

-40%
е-списание - Men's Health - брой 5/2013

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 5/2013

(3.00 от 3 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на майския брой на списанието са Ники и Саня Илиеви – идеалната звездна, артистична и тренираща двойка, които се вдъхновяват един от друг докато работят и споделят тайните на лишената си от скандали връзка. Специалният юбилеен брой на Men's Health България отново предлага десетки полезни съвети, сред които как да се грижиш за любимата си жена, как да се целуваш по-добре, как да направиш колиба на кучето си за вилата и как да си осигуриш среща с красавица, която на пръв поглед е много над възможностите ти. Крайно време е да разбереш дали ти хлопа дъската и кои са признаците, за които трябва да внимаваш по тази част.

Списанието публикува материал за последните открития за болестта на Паркинсон и противоречивите експерименти с маймуни. Men's Health ти предлага и изчерпателен текст с всичко, което трябва да знаеш за женския оргазъм, наред с наръчник за новите 5 сетива на секса. След като се прехласнеш по страхотната прелест и интелект на Луиза Григорова в началото на списанието, можеш да се съсредоточиш върху подробните указания как да приготвяш риба по няколко различни начина. Възползвай се от новата ни шопинг селекция с пълно бойно снаряжение с козметични продукти за тялото, два костюма за специални поводи и голяма фотосесия, посветена на спортния стил. 

Men's Health – 100 % полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
Страници: 130
ISSN: 2013131460765
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

 

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

 

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: