Men's Health - брой 4/2016

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 4/2016

(4.14 от 7 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На априлската ни корица блести звездата на хитовия екшън „Дедпул“ - адски сексапилният здравеняк Райън Рейнолдс. Холивудският актьор ни разказва докъде би стигнал с тренировките, защо е важен черният хумор и за кого от семейството си би минал през огън.

Срещнахме се и с премиер солиста на Софийската опера и балет Никола Хаджитанев, който ни въведе в света на балетистите и тяхната желязна, атлетическа подготовка. Секс експертът на МН Ейми Гриър обяснява накратко защо бройката е по-важна от романтиката и изобщо какви са новите правила на пълноценната 12-часова връзка, а Джон Патрик О’Шей разказва как едно почти фатално падане от 20 метра му помага да създаде култов тренировъчен режим, боготворен днес от мнозина.

Има още много – нови, по-здравословни рецепти за бургери и панирани пилешки бутчета, страхотна фитнес програма, с която ще разкараш излишните слоеве сланина около талията, разказ за специалните китайски спортни училища, в които малчугани се превърнат в безпощадни машини за медали и пътешествие до далечна Исландия, където мъжете се радват на здравословен и фантастично дълъг живот.

Men's Health – 100 % полезно!

   • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
Страници: 100
ISSN: 2016131460764
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: