Men's Health - брой 4/2015

-40%
е-списание - Men's Health - брой 4/2015

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 4/2015

(3.84 от 19 гласа)е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На априлската ни корица мускули и татуировки показва противоречивият, противният и прекрасният Джъстин Бийбър. Свръхновата на поп музиката говори за капаните на известността и трудностите на възмъжаването.

Не сме забравили и 100% полезните съвети – от това как да се погрижиш за качеството на спермата си до това как да пребориш вредните навици (и да затвърдиш полезните такива).

Гостувахме в ресторанта на един от най-здравите софийски готвачи – Петър Михалчев от журито на MasterChef, а той ни зареди с истории за клечки, отровни риби, футболни агитки и японска точност. И понеже винаги мислим как да ти е по-лесно, попитахме 1000 (!) български жени кои са най-важните черти на мъжете, които достигат леглото им. А за да се справиш добре там, нашите експерти ти спретнаха жестока кросфит програма, която ще те остави без дъх, но и без излишни мазнини. Има и още фитнес насоки – например пет нови варианта на коремните преси, с които ще изкараш плочките наяве, както и цели 62 безценни идеи как да отслабнеш и да вдигнеш самочувствието си.

Заедно ще надникнем зад димната завеса – към света на електронните цигари, техните плюсове и страшни минуси, а ако някога си се чудил какво точно движи кръвта ти, нашият тест ще ти даде всички правилни отговори. Понеже знаем колко досадно ти е да готвиш всеки ден по два часа, ще ти кажем как да приготвяш само едно солидно и питателно ястие, което да ядеш цяла седмица, както и къде да откриеш не само G-точката й, но и още 4 центъра на върховно сексуално удоволствие.

Внимавай за нашата пролетна фешън селекция в синьо, както и за внимателно подбраните доказателства за силата на щастливата случайност.

Men's Health – 100% полезно!Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
Страници: 100
ISSN: 2015131460764
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: