Men's Health - брой 4/2014

-40%
е-списание - Men's Health  -  брой 4/2014

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 4/2014

(4.08 от 12 гласа)На корицата на новия брой е Съливан Стейпълтън - новият холивудски екшън герой от 300: Възходът на една империя и супер успешния сериал Ответен удар, който върви по отъпканата пътека на Джерард Бътлър и Ръсел Кроу и има какво да сподели за поддържането на плосък и релефен корем след 35-годишна възраст. Както обикновено, списанието предлага десетки полезни съвети, сред които как да проникнеш (съвсем законно) в заключения си апартамент, как да будуваш цяла нощ и как да свириш с уста като професионалист. Освен това няма да ти спестим леките уроци как да се храниш като мъж и как да спасиш своето сърце – най-важният орган в твоето тяло.

Списанието мотивира либидото със секси снимки на най-чаровната мадама в българската поп музика напоследък – Михаела Филева. Класираме и най-красивите жени в инстаграм, за които трябва да се абонираш и добавяме и огромна секция мода: идеалното деним яке и начините да го носиш еднакво добре в офиса и бара след работа, аксесоарите, които вдигат нивото на твоя ежедневен дрескод и малко експерименти с десени и принтове. Какво друго? Специален доклад за презервативите, обичайните тренировъчни програми, контрол върху телесната химия за по-як секс, пехливански борби, ода за благодарността и специален доклад как се спогаждаш със социалните мрежи. Не забравяй да се оглеждаш и за новия специален брой на Men's Health, който излиза в началото на април.

Men's Health – 100 % полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 108
ISSN: 2014131460764
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: