Men's Health - брой 4/2013

-40%
е-списание - Men's Health - брой 4/2013

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 4/2013

(5.00 от 1 глас)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на априлския брой е Адам Левин – вокалистът на американската група Маруун Файв, жури на The Voice – американския оригинал на Гласът на България, запален последовател на йога и бивш любим на някои от най-красивите жени в света. Адам споделя опита си в изграждането на самоконтрол, трупането на сила и откриването на баланса между тях. Както обикновено, и този брой на Men’s Health е пълен с полезни съвети, сред които как да разкодираш най-странните фантазии от сънищата си, как да станеш богат и най-безотказният секс трик, който ще я изпрати на седмото небе.

Сред историите в новия брой е и интересният експеримент на млад и успял мъж, който излиза от дългата си връзка и се впуска в опасните води на интернет флиртовете (бонус – най-ефективните съвети как да сваляш момичета в мрежата).

Традиционният подарък плакат е с 28-дневен план за горене на мазнини, който ще ти помогне да изглеждаш перфектно на плажа след броени месеци. Не пропускай и внимателната селекция на пролетни обувки, съветите как да подновиш фитнес екипировката си и как да влезеш във форма за спортното събитие на годината – Men's Health Urbanathlon.

Men's Health – 100% полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013131460764
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: