Men's Health- брой 3/2013

-40%
е-списание - Men's Health- брой 3/2013

Още от поредицата Men's Health

Men's Health- брой 3/2013

(3.00 от 1 глас)Мисията на сп. Mens Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на мартенския брой е Мариан Кюрпанов – най-успешният български модел зад граница, с когото представяме тенденциите за пролетния мъжки гардероб и обсъждаме най-добрия начин да поддържаме добра форма и да се справим с ежедневния стрес и работа.

Както обикновено, новият брой на Men’s Health е пълен с полезни съвети, сред които как да да направиш железни мускули с видими резултати до 10 дни и да започнеш на чисто пролетното пречистване с идеи за повече и по-добър секс, намаляване на стреса, решаване на проблемите с парите и разкриване на талантите.

Списанието дава и подробни указания за приготвяне на 15 вкусни и лесни ястия, които топят мазнините и в същото време помага с ценни насоки как да разпознаем опасните храни в хладилника си.

Не пропускай и изключително полезната статия „9 лека за сексуалния ти живот“, които ще разтърсят спалнята (и жената ти) по най-добрия начин.

Традиционният подарък – плакат с упражненията от чисто новата фитнес система Deltafit, която оформя всеки мускул по тялото и гори калориите с една 30-минутна тренировка на ден.е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 2013131460763
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: