Men's Health - брой 2-3/2017

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 2-3/2017

(4.06 от 16 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на броя ни за февруари/март е една от най-големите екшън звезди на нашето време – големият Вин Дизел, който впечатлява и с мускули, и с интелект.
Знаем, че неведнъж си гледал кориците на любимото си списание и си мечтал да имаш тяло като мъжете там, затова събрахме историите на някои от любимите ни здравеняци, появявали се на страниците на Men's Health. Благодарение на техния опит и препоръки, ще се приближиш по-близо до мечтата си. Има и още много - най-ефективната и интензивна тренировка, която сме публикували някога, първи стъпки в сферата на бавното готвене, важни съвети как да спориш по-рядко с приятелката ти и експертен секс гид, който ще ти помогне да станеш истински бог в леглото. Все още е зима, затова обърнахме особено внимание на зимните спортове – най-силният български състезател по ски ориентиране Станимир Беломъжев ни разказа за големите си успехи през последните години, а лудите алпинисти Мартин Маровски и Виктор Варошкин ни демонстрираха как се катери замръзнал водопад.

Men's Health – 100 % полезно!  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2017
Страници: 100
ISSN: 20171314607623
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: