Men's Health - брой 2-3/2016

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 2-3/2016

(3.94 от 18 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата ни този месец е недостижимият, непобедимият, невъобразимо силният Новак Джокович, когото без притеснение наричаме най-добрият атлет в световната история. И имаме всички основания за това.

Специално за началото на годината направихме и малка, но внушителна класация на 13 мъже, които са истинско вдъхновение за нас (вероятно и за теб) – от Мохамед Али до Димитър Бербатов и от Брад Пит до Дуейн Джонсън – Скалата, това са истинските икони на Men's Health. За да приличаш повече на тях, ти подготвихме една страхотна програма с осем упражнения, благодарение на които само за някакви си 15 минути ще натовариш всеки мускул в тялото си, а в отделна статия ще ти покажем колко проста и ефективна всъщност е разходката с тежести.

Има още много – отговори на екзистенциалния въпрос за какво си мисли тя по време на секс (ще бъдеш изненадан!), 25 стратегии за по-щастлив живот, състезания по надяждане и един тест, който ще ти покаже с точност дали заслужаваш по-висока заплата. Срещнахме един от най-добрите наши скейтъри Владимир Иванов – Гибона за няколко часа впечатляващи трикове, бири и разговори за НДК, а двама професионалисти в областта на електронните спортове ни разказаха дали да си геймър е най-готината или, напротив, най-изморителната професия на планетата.

Men's Health – 100 % полезно!  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
Страници: 100
ISSN: 2016131460762
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: