Men's Health - брой 2-3/2015

-40%
е-списание - Men's Health - брой 2-3/2015

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 2-3/2015

(5.00 от 1 глас)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата ни този месец е плевенският актьор Веселин Плачков, който играе главната роля в историческия епос „Дякон Левски“. Веселин говори откровено за филма, защо няма нищо против да го наричат бунтар и колко полезни са прабългарските тренировки. Не сме забравили и 100% полезните съвети – как правилно да измиеш плодовете и зеленчуците, как да разкараш тъмните кръгове под очите и как да правиш груб секс с нея (без това да ти коства присъда за домашно насилие). Ще ти разкажем за нашето пътешествие в света на брадите и арабските фризьорски салони, както и кои са петте най-важни неща, които трябва да знаеш за жените, според невероятната Каролина Дебчинска. Понеже не обичаме скучните и обичайни неща, оставихме „лудия репортер“ Даниел Петканов да направи откровено интервю със самия себе си. Не сме забравили и фитнес насоките – подготвили сме ти страхотна тренировка с дъмбели, много добри упражнения с фоум ролър и изпитана диета за здрави мускули, с която ще изваеш тялото, което искаш… и ще го задържиш. За да направим зимните ти дни по-малко сиви, събрахме на едно място рецептите на 25 абсолютно перфектни сандвича, изброихме най-важните начини за бързина и печелене на време в ежедневието и купона, а от нашия специален тест можеш да разбереш дали онова особено чувство в теб е истинско щастие или нещо по-близко до депресията. Плюс селекция от най-стилните мъжки часовници, 6 нови правила на добрия секс, рибни деликатеси за зимната трапеза и най-интензивна тренировка досега, която ще те изпоти здравата.

Men's Health – 100% полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
Страници: 100
ISSN: 20151314607623
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: