Men's Health - брой 12/2016

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 12/2016

(3.89 от 9 гласа)На корицата на декемврийския брой е мъж, на когото има за какво да завиждаш и от когото можеш да научиш много – Джъстин Теру. Специално пред Men's Health той разкрива тайните на тренировъчната си програма и трудния път към висшия ешелон в Холивуд.

Подготвихме и отличен коледен гид със страхотни предложения за подаръци – от топли якета и изискане парфюми до сноуборд дъски и направо извънземни велосипеди.
Срещнахме едни от най-добрите български състезатели по канадска борба, които ни разказаха повече за един от най-мъжкарските спортове наоколо, а орнитологът Александър Хитров ни въведе в красивия свят на ловните соколи и соколарството.  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
Страници: 100
ISSN: 20161314607612
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: