Men's Health - брой 12/2015

-40%
е-списание - Men's Health - брой 12/2015

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 12/2015

(4.05 от 21 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата ни този месец е актьорът Александър Сано, когото познавахме като хилавия тарикат Косъма от сериала „Под прикритие“, но вече официално поставяме сред най-атлетичните мъже в българското кино. В просторно интервю той ни разказва как постигна тази страхотна промяна и какво общо с нея имат „Къртицата“ и „Братя Мангасариян“.
И тъй като празниците наближават неумолимо, ще ти помогнем с избора на подарък за нея (а и за себе си) с нашата страхотна подборка парфюми, дрехи, часовници и приключенски инструменти за оцеляване. За да не те повали големия празничен мързел и тежкото коледно преяждане, сме ти подготвили и страхотни упражнения за крака и гърди плюс една особено натоварваща пожарникарска тренировка.
Срещнахме българската звезда в мото- и суперкроса Стоян Рашков, който ни разказа защо се чувства най-добре сред рева на десетки мотори и на 50 хиляди души от трибуните, а двама преподаватели по народни танци ни разкриха къде се корени възродения интерес към хората и струва ли си един мъж да се захваща с тях. Има и още! Животоспасяващи рецепти, чрез които ще избегнеш среднощното плюскане и няма да се събудиш гладен като вълк сутринта, съвети как 30 да накараш първичните й инстинкти да работят за теб и да правиш секс като пещерен човек плюс отговор на въпроса „Скоро ли ще открият формулата на вечния живот?“

Men's Health – 100 % полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
Страници: 100
ISSN: 20151314607612
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: