Men's Health - брой 12/2013

-40%
е-списание - Men's Health  -  брой 12/2013

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 12/2013

(3.95 от 21 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на декемврийския брой е американската аренби звезда Ъшър, който разказва за най-новото предизвикателство в своя живот. Музикантът натиска паузата на музикалната си кариера, за да се докаже в киното с ролята на легендарния американски боксьор Шугър Рей Ленърд. За целта Ъшър подлага ума и тялото си на изключително натоварени тренировки за бъдещи шампиони и има какво да сподели с теб по темата. Както обикновено, списанието предлага десетки полезни съвети, сред които как да се подготвиш най-добре за зимата, как да направиш здрави крака, как да бягаш по-бързо и по-дълго. И най-важното – как да разбереш дали приятелката ти е щастлива с теб.

Men's Health ти дава пет проверени стратегии за успех в кариерата и мисли за свободното ти време и добър тонус, предлагайки екстремен план с няколко зимни спорта, които не си практикувал досега. В новия брой ще намериш още азбучните правила на истинския мъж, пътепис за здравословният свят на корейската кухня, бактерии убийци и техният враг, всичко за метаболизма и трима успели мъже, които ти показват как да носиш джинси по всяко време и повод.

Men's Health – 100 % полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131314607612
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

 

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

 

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: