Men's Health - брой 11/2016

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 11/2016

(4.00 от 6 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на ноемврийския ни брой изпъкват железните мускули на новата фитнес звезда на България – Роман Стоичков. В специално интервю за Men's Health той разкрива тренировъчната си програма и трудния път към фитнес висините.

За да ти помогнем да изковеш изключително тяло като това на Стоичков, сме ти подготвили специална серия упражнения за укрепване на коленете, бедрата и гърба, както и адски полезни съвети как да се подготвиш за първото си дълго тичане (и да избегнеш свързаните с него травми). Има и още много – бързи рецепти за супервкусно пилешко, свинско, нудъли и салата Цезар, план как да разкараш ненужния половин килограм тегло, както и жизненоважна стратегия за нанасяне на превантивен удар срещу рака, деменцията и диабета.
Фитнес инструкторът Димитър Шпатов ни обясни защо кондиционната подготовка и кросфит тренировките са препоръчителни, трима млади мъже ни разказаха как са постигнали мечтите на живота си, а един специален агент на Men's Health отскочи до ледения север, за да види най-екстремния скандинавски дуатлон.

Men's Health – 100 % полезно!  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
Страници: 100
ISSN: 20161314607611
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: