Men's Health - брой 11/2014

-40%
е-списание - Men's Health - брой 11/2014

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 11/2014

(3.65 от 20 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее
по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на ноемврийския брой е ММА боецът и участник в риалити надпреварата Survivor: Камбоджа Явор Зайн. Той ще ти помогне със съвети как да направиш тяло на спартански воин и уверено да побеждаваш в живота и на ринга.
Ноемврийският брой на Men's Health ще те срещне и с алпиниста Боян Петров, който покори хималайски осемхилядник с изгнила кирка и колоездачна каска. Ако си мислиш, че знаеш всичко за наркотиците, ще видиш, че това съвсем не е така, след като решиш познавателния тест по темата. И тъй като сезонът на настинките и грипа вече настъпи, прочети внимателно големия материал със съвети как да изкараш есента и зимата без подсмърчане и кашлица. Благодарение на Men's Health можеш да надникнеш в щастливия свят на еднополовите двойки и да разбереш какво в техния сексуален живот и в нагласата им  към света можеш да копираш, за да направиш твоята връзка по-добра. По традиция в броя те очакват и десетки полезни съвети за отслабване и фитнес, как да спечелиш симпатиите й още с първия секс, както и защо бормашината може да бъде твоят най-добър приятел в... кухнята.
Разбира се, има и мода – тематично ориентирана към връхните дрехи и това каква парка, бомбър, шлифер или палто да избереш, за да си стилен във всякакви ситуации.

Men's Health – 100% полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 100
ISSN: 20141314607611
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: