Men's Health - брой 10/2016

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 10/2016

(4.37 от 19 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на октомврийския ни брой е българският актьор с британски обноски Юлиан Костов. В специално интервю той ни разказва защо се е отказал от шампионския си път в плуването, как се е стигнало до участието му в суперпродукцията „Бен-Хур“ и с какво помага добрата физическа форма на снимачната площадка.

Есента вече е тук, затова подготвихме тематична фешън селекция с най-добрите джинси на пазара плюс съвети как да ги избираш и с какво да ги носиш. Има още много – адски бързи и лесни рецепти за салати и паста, нова програма, с която да прескочиш тежките периоди на застой в тренировките, за да продължиш напред и нагоре, както и суперинтересен тест, който ще те ориентира дали си в крак с новостите в света на медицинските технологии.

Смелият мечтател и иноватор Трифон Михайлов ни разказа защо е толкова да се грижим за оцеляването на пчелите в градски условия, легендарният Самюъл Джаксън говори много сериозно за рисковете от рак при мъжете (и как да се справим с тях), а един агент на МН лично провери каква е цялата истина за фитнес религията, наречена кросфит.

Men's Health – 100 % полезно!  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
Страници: 100
ISSN: 20161314607610
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: