Men's Health - брой 10/2015

-40%
е-списание - Men's Health - брой 10/2015

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 10/2015

(3.67 от 21 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на октомврийския ни брой блести безупречното тяло на фитнес модела и инструктор Николай Чолаков – мъж, маниакално отдаден на добрата форма. Николай твърди, че не е пропускал тренировка през последните 3000 дни, а ние сме уверени, че той е точният пример за подражание в залата.
Подготвили сме и още много страхотни статии – как да се храниш като рокендрол легендите Джудас Прийст и Ред Хот Чили Пепърс, кои са най-хитрите стъпки за спасяване на брака ти и как да качиш повече мускулна маса, като вдигаш по-малко.
В един особено дълъг и увлекателен материал разнищваме опияняващата страст към отмъщението (и кога трябва да озаптиш кръвожадните емоции), а в специален репортаж от една най-елитните фитнес зали в света - Gym Jones, ще те срещнем със свръхчовешки силни треньори и техните програми за мускули и мощ.
Старши треньорът на националния отбор по кудо Иван Манолов ни разказа за ритниците в слабините, волята да продължиш напред и културния сблъсък между батката и сенсея, а един смел редактор на Men's Health отскочи до няколко опасни дербита, за да подготви истинска тактика за оцеляване на стадиона.
И още – новата ни рубрика „Приложна наука“ ще те засипе с десетки любопитни и полезни факти за нелепата смърт, тоалетната и супер свалките, тренировъчната ни програма ще те прати директно в света на болката и свръхнатоварването, ще ти разкажем и точно какво съдържат плодовите сокове в супермаркета.

Men's Health – 100 % полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2015
Страници: 100
ISSN: 20151314607610
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: