Men's Health - брой 10/2013

-40%
е-списание - Men's Health  -  брой 10/2013

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 10/2013

(1.00 от 1 глас)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на октомврийския брой на списанието е най-известният фитнес модел в България Лазар Ангелов. Мъжът с впечатляваща физика има най-добрата преса, която сме виждали, и 700 000 фена във Facebook. Eдва ли ще намериш по-подходящ инструктор, който да ти помогне да изваеш тялото, което искаш. Тъй като знаем това, помолихме Лазар да направи една комплексна програма за начинаещи, специално за читателите на Men’s Health. Както обикновено, списанието предлага десетки полезни съвети, сред които как да се справиш с оплешивяването и да си приготвиш чудесни домашни антидепресанти под формата на наденички и вкусни ястия с риба тон. Плюс как да разбереш за какво си мисли партньорката ти, за да подходиш правилно и да разпалиш страстта в леглото.

Списанието дава отговор и на въпроса безопасна ли е новата мания по босото бягане. Няколко световни знаменитости пък споделят подробности за флирта със забранените субстанции - идеален повод да се поучиш от горчивите им изповеди. За пореден път наблягаме на секса и най-вече на резултатите от анкетата на Men’s Health за това какво наистина искат жените (но не са посмяли да ти кажат). В новия брой ще намериш още съветите за висок полет на кънкьора и халфпайп скиор Ники Найденов, интересни факти за бирата, 8 тенденции от мъжките колекции за есен/зима 2014 и много полезни съвети как да бъдеш по-здрав, щастлив и успешен.

Men's Health – 100 % полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
Страници: 98
ISSN: 20131314607610
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

 

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

 

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: