Men's Health - брой 1/2016

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 1/2016

(3.67 от 6 гласа)Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На първата ни корица за 2016 г. е талантливият мистър Марк Уолбърг. Трънливият му път към музикалната и кино славата го превърна в една от най-всестранно развитите личности в Холивуд, както и в един от най-здраво трениращите актьори на планетата.

И тъй като в зимните дни е особено важно какво (и по колко) ядеш, сме ти подготвили подробен гайд за всички естествени добавки, благодарение на които да оцелееш този сезон, плюс задълбочен анализ на това кои точно продукти заслужават най-пълно названието „суперхрани“. Нищо чудно по празниците да си се отпуснал, затова сме ти приготвили и няколко трика, с които ще качиш повече мускули и ще разкараш мазнините по-бързо, както и една специална тренировка, създадена от човека, подготвил Брадли Купър за „Американски снайперист“.

Има и още много интересни истории – най-добрият български скачач Тодор Спасов ни разказа какво е усещането да стоиш на ръба на 30-метрова скала и как да пребориш страха от високото, един агент на Men's Health реши да провери сам как ще се класира на легендарното състезание за издръжливост L’Eroica, а няколко психолози обясняват как наглед безобидният мързел всъщност може да ти съсипе здравето.

Men's Health – 100% полезно!  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2016
Страници: 100
ISSN: 2016131460761
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: