Men's Health - брой 1/2015

-40%
е-списание - Men's Health - брой 1/2015

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 1/2015

(5.00 от 1 глас)е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.

Мисията на сп. Men’s Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На януарската ни корица е новият екшън герой Люк Евънс и неговата история за пътя от Уелс до Холивуд, от театралната сцена до фитнес залата и от Сблъсъкът на титаните до най-големият филм този сезон - Хобит: Битката на петте армии.

Не сме забравили и 100% полезните съвети – как да приготвиш вкусни люти ястия за зимните вечери, как да оцелееш през първата година с брачна халка и как да оформиш перфектното тяло, без да сядаш нито за миг. Един редактор на Men’s Health прекара 720 часа в състояние на екстремен алтруизъм, за да разкаже дали добрите дела те правят по-щастлив, а изгряващата звезда на българския поп Мария Драгнева даде верните отговори на вечния въпрос „Какво искат жените?“. За да ти помогнем максимално в модните лутания, изредихме 100-те правила на добрия стил, направихме и списък с най-честите травми в залата и как да ги избягваш, за да не влачиш контузиите месеци след това.

Ще ти помогнем да разкараш един от най-нежеланите домашни гости тази зима – плесента, както и да отслабнеш светкавично с т. нар. „бронирана диета“.

Пъргавият Стелиан Станков ще ти разкаже за спаринга с Григор Димитров и един от най-странните спортове наоколо - ракетлона, а група разкрепостени и много взискателни жени ще ти разкрият колко сексуално вълнуващо е царството на феминистките.

Ще ти помогнем да спретнеш един страхотен план за 2015, така че през идната година да станеш по-здрава, щастлива и въобще по-добра версия на самия себе си, а понеже се досещаме, че по цял ден си във Фейсбук, сме ти подготвили съвети как на снимките там да изглеждаш толкова готин, все едно са те обработили хубавичко с Photoshop.

Men's Health – 100 % полезно!Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
Страници: 100
ISSN: 201413146001
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: