Men's Health - брой 1-2/2014

-40%
е-списание - Men's Health  -  брой 1-2/2014

Още от поредицата Men's Health

Men's Health - брой 1-2/2014

(5.00 от 3 гласа)На корицата на януарския брой е Мартин Иванов, републикански шампион по плуване, Мистър България 2012 и горд притежател на перфектно тяло, което ни мотивира достатъчно, за да го разпитаме подробно за стотиците изплувани километри в басейна и новото предизвикателство в неговия живот – мечтаната кариера в киното.

Както обикновено, списанието предлага десетки полезни съвети, сред които как да се справиш със стреса по летищата, как да станеш звезда в телевизионно шоу, да направиш страхотно ирландско кафе и след това без проблеми да свалиш нейните бикини с лек флирт.

Списанието представя Ан-Клер Мартин, чаровната моделка на Ivet Fashion, която обича българските мъже повече от родните французи и с охота ни преподава няколко урока по прелъстяване и любов.

В същото време Тео Чепилов разказва за смешната и тъжната страна на развода, а ние публикуваме списък с 25 числа, които могат да ти спасят живота, и 17 експлозивни секс пози, които ще я оставят без дъх.

Останал си сам вкъщи между празниците? Няма проблеми, Men’s Health събира най-добрите рецепти, които да изпробваш успешно в кухнята.

Новият брой предлага и още ценни трикове: как да сваляш кила по Коледа, да избереш подарък за своите приятели от нашия шопинг гид и практичен наръчник за нейните гърди. Празнувай шумно и очаквай следващия брой на списанието през февруари.

Men's Health – 100% полезно!е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2014
ISSN: 20141314607612
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

 

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

 

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.

 


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: