Men's Health- брой 1-2/2013

-40%
е-списание - Men's Health- брой 1-2/2013

Още от поредицата Men's Health

Men's Health- брой 1-2/2013

(2.29 от 7 гласа)Мисията на сп. Mens Health е да помага на съвременния мъж в стремежа му да живее по-качествено, да се облича по-добре, да се храни по-здравословно, да има стегнато тяло и да прави повече секс.

На корицата на януарския брой е Джейми Фокс – познат от филми като „Али” и „Маями Вайс”, който този месец влиза в кожата на въстанал и жаден за мъст роб в новия филм на Куентин Тарантино „Джанго без окови”. Както обикновено, специалното празнично издание на Men’s Health е пълно с полезни съвети, сред които как да устоиш на кулинарните изкушения по празниците, да направиш тялото, за което мечтаеш, и да се възползваш с пълна сила от здравословните предимства на италианската кухня. Списанието отговаря и на вечния въпрос, как да превърнеш алкохола от опасен враг в приятел (подсказка – като пиеш с мярка и като джентълмен), и междувременно разбива на пух и прах някои от най-разпространените митове по темата. Не пропускай и илюстрираната с много снимки на красиви момичета статия „Страсти под елхата”, която е пълна с горещи идеи как да се превърнеш в най-желания коледен подарък за жената на живота ти. Традиционният подарък – плакат, е с наистина светкавичен план за горене на мазнини, които може би си натрупал по време на празничните пиршества.

 е-списание

2.99 лв. | Стара цена: 5.00 лв.

Спестявате: 2.01 лв. (-40%)

  • Формат: PDF
  • Защита: Adobe DRM
  • Указания за четене. Виж
  • Съвместимост за четене. Виж
  • Как да купя е-списание? Виж
Файлът е съвместим за четене на всички съвременни електронни четци за книги с eInk екран, таблети с операционна система Android, Windows и iPad. На персонални компютри с Windows и Apple Mac.

Четенето не е възможно на моделите Kindle с eInk екран, защото Amazon.com не поддържат съвместимост с тази технология.

Известно изключение има за таблети Kindle Fire, на които може да бъде инсталиран софтуера BlueFire reader, а кратко ръководство може да прочетете тук.


Още електронни списания

Още електронни списания
Информация за избраното списание

Информация за избраното списание
Информация за книгата:

Категория: ПЕРИОДИКА
Година: 2013
ISSN: 20131314607612
Поредица: Men's Health


Men’s Health e най-голямото мъжко списание в света.

Издава се в 39 държави на 6 континента.

На страниците на Men's Health читателят ще открие всичко, което интересува съвременния мъж: от мода и козметика през фитнес, хранене и здравословен начин на живот до забавление, кариера, лични финанси, високи технологии и специални репортажи по актуални теми.

С неподражаем стил на статиите и материалите, чиито ключови елементи са практичността и приятелският тон на разговора, Men's Health предоставя едновременно забавна и 100% полезна информация, която читателят може ежедневно да прилага във всички аспекти на живота.


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: