Mastering the Art of French Cooking
This isnt just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and its a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero whod gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy. AA GILL, The Times
Kниги от същия жанр
-
Travel in Styleпечатна:
26.00 лв.
13.29 EUR -
Great Yoga Retreatsпечатна:
59.95 лв.
30.65 EUR -
Peppa Plays Footballпечатна:
9.90 лв.
5.06 EUR -
The Beatles: The BBC Archives: 1962-1970печатна:
76.90 лв.
39.31 EUR -
Bookshops: Long Established and the Most Fashionableпечатна:
59.90 лв.
30.62 EUR -
Sourceryпечатна:
16.90 лв.
8.64 EUR -
Encyclopedia of Aquarium and Pond Fishпечатна:
35.50 лв.
18.15 EUR -
Fairy Tale Little Libraryпечатна:
9.90 лв.
5.06 EUR -
Tom Gates. Excellent Excuses And Other Good Stuffпечатна:
16.90 лв.
8.64 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2009
Страници: 670
ISBN: 9780241956465
Баркод: 9780241956465
Тегло: 0.49 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.