Mastering the Art of French Cooking
This isnt just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and its a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero whod gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy. AA GILL, The Times
Kниги от същия жанр
-
20th Century World Architectureпечатна: 329.90 лв. -
The Princess and the Frogпечатна: 8.90 лв. -
The Mystery of The Blue Trainпечатна: 12.90 лв. -
Dordogne, Bordeaux and the Southwest Coastпечатна: 29.70 лв. -
Painted Houseпечатна: 13.90 лв. -
Percy Jackson and the Last Olympianпечатна: 9.95 лв. -
Essays in american studiesпечатна: 4.80 лв. -
Cranford & Other Storiesпечатна: 6.90 лв. -
Бележник Paperblanks Lindau Gospels Slim, Lined 0166печатна: 32.95 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2009
Страници: 670
ISBN: 9780241956465
Баркод: 9780241956465
Тегло: 0.49 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.