Mastering the Art of French Cooking
This isnt just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and its a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero whod gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy. AA GILL, The Times
Kниги от същия жанр
-
The Simpsons Family Historyпечатна:
55.90 лв.
28.58 EUR -
Happiness Alwaysпечатна:
14.90 лв.
7.61 EUR -
Richard Rogers Complete Worksпечатна:
292.00 лв.
149.29 EUR -
The Netherlandsпечатна:
39.90 лв.
20.40 EUR -
101 Christmas Dishesпечатна:
11.50 лв.
5.87 EUR -
44 Charles Streetпечатна:
13.90 лв.
7.10 EUR -
Deadlineпечатна:
16.50 лв.
8.43 EUR -
The Giftпечатна:
13.90 лв.
7.10 EUR -
Rabbit at restпечатна:
16.00 лв.
8.18 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2009
Страници: 670
ISBN: 9780241956465
Баркод: 9780241956465
Тегло: 0.49 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.