Mastering the Art of French Cooking
This isnt just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and its a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero whod gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy. AA GILL, The Times
Kниги от същия жанр
-
The Elfstones of Shannara: Shannara series, book 2печатна: 19.90 лв. -
Spa Style - Arabiaпечатна: 45.00 лв. -
Garden DIYпечатна: 34.90 лв. -
The Surfing Handbook: The Complete Guide to Mastering Wavesпечатна: 29.90 лв. -
Spa Designпечатна: 48.00 лв. -
Thanks for the Memoriesпечатна: 15.90 лв. -
Pizza, Focaccia and Breadпечатна: 19.90 лв. -
The Beetleпечатна: 7.70 лв. -
The Dance of Deathпечатна: 13.90 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2009
Страници: 670
ISBN: 9780241956465
Баркод: 9780241956465
Тегло: 0.49 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.