Mastering the Art of French Cooking
This isnt just any cookery book. It is Mastering the Art of French Cooking, first published in 1961, and its a book that is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain sort of world-view; a votive object implying taste and appetite and a little je ne sais quoi. Julia Child was like Amelia Earhart, or Eleanor Roosevelt: she was a hero whod gone out there and made a difference. Her books are a triumph, and also a trophy. AA GILL, The Times
Kниги от същия жанр
-
Dead Soulsпечатна:
14.90 лв.
7.61 EUR -
The Druid of Shannaraпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Crosscurrentпечатна:
16.90 лв.
8.64 EUR -
MusicBox: Photographing the All-time Greatsпечатна:
49.90 лв.
25.51 EUR -
Short Storiesпечатна:
24.00 лв.
12.27 EUR -
InDesign Essentialsпечатна:
52.90 лв.
27.04 EUR -
Spotty Powder and Other Splendiferous Secretsпечатна:
10.50 лв.
5.36 EUR -
The Scorpio Illusionпечатна:
14.90 лв.
7.61 EUR -
Treesпечатна:
19.50 лв.
9.97 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2009
Страници: 670
ISBN: 9780241956465
Баркод: 9780241956465
Тегло: 0.49 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.