Mastering the Art of French Cooking. Vol. 2
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations.
Mastering the Art of French Cooking: volume 2 is as the Daily Telegraph commented, a book that no serious cook should be without
Kниги от същия жанр
-
Area_2печатна:
132.00 лв.
67.49 EUR -
Reuters - Our World Now: 6печатна:
25.90 лв.
13.24 EUR -
Swedish Illustrationпечатна:
102.00 лв.
52.15 EUR -
Would I Lie to Youпечатна:
17.90 лв.
9.15 EUR -
Marvel Avengers Characterпечатна:
25.50 лв.
13.03 EUR -
France Best Places to Eat and Stayпечатна:
36.50 лв.
18.66 EUR -
The Sothebys Wine Encyclopediaпечатна:
75.00 лв.
38.34 EUR -
Manolos New Shoesпечатна:
47.90 лв.
24.49 EUR -
Les Divine Chocolate Dessertsпечатна:
16.90 лв.
8.64 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2010
Страници: 734
ISBN: 9780241956472
Баркод: 9780241956472
Тегло: 0.52 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.