Mastering the Art of French Cooking. Vol. 2
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations.
Mastering the Art of French Cooking: volume 2 is as the Daily Telegraph commented, a book that no serious cook should be without
Kниги от същия жанр
-
New Stone Architectureпечатна: 120.00 лв. -
Tender is the Nightпечатна: 29.90 лв. -
Soldiers Payпечатна: 18.90 лв. -
Bulgaria icons and their wonder-working powerпечатна: 15.00 лв. -
Bulldog Drummondпечатна: 3.00 лв. -
The Innocent Mageпечатна: 18.50 лв. -
The Evil Seedпечатна: 13.90 лв. -
The Complete Polysyllabic Spreeпечатна: 18.90 лв. -
Modern Baroque Interiorsпечатна: 79.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2010
Страници: 734
ISBN: 9780241956472
Баркод: 9780241956472
Тегло: 0.52 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.