Mastering the Art of French Cooking. Vol. 2
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations.
Mastering the Art of French Cooking: volume 2 is as the Daily Telegraph commented, a book that no serious cook should be without
Kниги от същия жанр
-
Collecting Contemporary Artпечатна: 19.95 лв. -
Asian Interior Designпечатна: 15.00 лв. -
Door & Window Designпечатна: 15.00 лв. -
Luxury Winery Estatesпечатна: 46.90 лв. -
Corsicaпечатна: 32.90 лв. -
Fathers and Sonsпечатна: 3.00 лв. -
The First 20 Hours: How to Learn Anything ... Fastпечатна: 25.90 лв. -
Croatiaпечатна: 33.90 лв. -
Advertising Outdoorsпечатна: 85.00 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2010
Страници: 734
ISBN: 9780241956472
Баркод: 9780241956472
Тегло: 0.52 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.