Mastering the Art of French Cooking. Vol. 2
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations.
Mastering the Art of French Cooking: volume 2 is as the Daily Telegraph commented, a book that no serious cook should be without
Kниги от същия жанр
-
101 Slow-cooking Recipesпечатна:
11.90 лв.
6.08 EUR -
This End upпечатна:
82.00 лв.
41.92 EUR -
1Q84: The Complete Trilogyпечатна:
24.90 лв.
12.73 EUR -
Blink: The Power of Thinking Without Thinkingпечатна:
13.90 лв.
7.10 EUR -
Return of the Crimson Guardпечатна:
21.90 лв.
11.19 EUR -
The Johnny Maxwell Slipcaseпечатна:
24.90 лв.
12.73 EUR -
The Plays of Oscar Wildeпечатна:
5.50 лв.
2.81 EUR -
Degasпечатна:
15.95 лв.
8.15 EUR -
Cool Restaurants Miamiпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2010
Страници: 734
ISBN: 9780241956472
Баркод: 9780241956472
Тегло: 0.52 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.