Mastering the Art of French Cooking. Vol. 2
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations.
Mastering the Art of French Cooking: volume 2 is as the Daily Telegraph commented, a book that no serious cook should be without
Kниги от същия жанр
-
Top Gear: Dream Cars: The Hot 100печатна: 55.90 лв. -
The Seventy Great Mysteries of the Ancient Worldпечатна: 68.00 лв. -
The Concise Human Body Bookпечатна: 24.90 лв. -
Spanish Bibleпечатна: 14.90 лв. -
How 30 Great Ads Were Made: From Idea to Campaignпечатна: 61.90 лв. -
Couching at the Doorпечатна: 7.70 лв. -
Saturns Childrenпечатна: 16.50 лв. -
Railway Stationsпечатна: 89.90 лв. -
Urban Styleпечатна: 25.95 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2010
Страници: 734
ISBN: 9780241956472
Баркод: 9780241956472
Тегло: 0.52 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.