Mastering the Art of French Cooking. Vol. 2
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations.
Mastering the Art of French Cooking: volume 2 is as the Daily Telegraph commented, a book that no serious cook should be without
Kниги от същия жанр
-
Wolverineпечатна: 39.90 лв. -
Junkyпечатна: 18.90 лв. -
Bergmanпечатна: 15.95 лв. -
Vanity Fairпечатна: 5.50 лв. -
Pocket Superhotsexпечатна: 9.90 лв. -
Worlds Best Whiskiesпечатна: 63.50 лв. -
Strangers in Deathпечатна: 14.90 лв. -
Heidiпечатна: 5.90 лв. -
Viva La Revolucion!: New Food from Mexicos Top Chefsпечатна: 43.50 лв.
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2010
Страници: 734
ISBN: 9780241956472
Баркод: 9780241956472
Тегло: 0.52 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.