Mastering the Art of French Cooking. Vol. 2
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations.
Mastering the Art of French Cooking: volume 2 is as the Daily Telegraph commented, a book that no serious cook should be without
Kниги от същия жанр
-
Six Thinking Hatsпечатна:
20.90 лв.
10.68 EUR -
Roman Artпечатна:
15.95 лв.
8.15 EUR -
Animals’ International DICTIONARYпечатна:
20.00 лв.
10.22 EUR -
Genesis: Chapter and Verseпечатна:
62.00 лв.
31.70 EUR -
Spa Designпечатна:
48.00 лв.
24.54 EUR -
1000 Sacred Plasecпечатна:
42.90 лв.
21.93 EUR -
Ravenheartпечатна:
8.00 лв.
4.09 EUR -
The Rolling Stones: 50печатна:
75.00 лв.
38.34 EUR -
Horton Hears a Who!печатна:
11.90 лв.
6.08 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2010
Страници: 734
ISBN: 9780241956472
Баркод: 9780241956472
Тегло: 0.52 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.