Mastering the Art of French Cooking. Vol. 2
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desserts in variety, all accompanied by step-by-step instructions and superb illustrations.
Mastering the Art of French Cooking: volume 2 is as the Daily Telegraph commented, a book that no serious cook should be without
Kниги от същия жанр
-
Cocktails for Threeпечатна:
15.90 лв.
8.12 EUR -
Spanishпечатна:
24.90 лв.
12.73 EUR -
Safe Havenпечатна:
19.90 лв.
10.17 EUR -
Amsterdamпечатна:
18.50 лв.
9.45 EUR -
Cemetery Danceпечатна:
13.90 лв.
7.10 EUR -
Hard Timesпечатна:
5.50 лв.
2.81 EUR -
Cool Shops New Yorkпечатна:
15.00 лв.
7.66 EUR -
Mias Bakers Dozenпечатна:
13.90 лв.
7.10 EUR -
The Graphic Workпечатна:
21.95 лв.
11.22 EUR
Информация
Информация за книгата:
Издател: Penguin Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2010
Страници: 734
ISBN: 9780241956472
Баркод: 9780241956472
Тегло: 0.52 кг.
Размер: 13.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.