Magnetic Pixels CLASSIC

Magnetic Pixels CLASSIC

(4.18 от 11 гласа)
 - 216 бр. магнитни сфери
- 5mm, толеранс ±0.05mm
- Никелово галванично покритие (изключително качествено и устойчиво)
- изработени от NdFeB (сплав на Неодим, Желязо, Бор)
- N35 качество
- сила 5000 гауса (повечето предлагани конкурентни продукти са със значително по-малка сила)

Magnetic Pixels е куб (6х6х6), състоящ се от 216 магнитни сфери с голяма сила на привличане. Всяка сфера е двуполюсно намагнетизирана и е с диаметър 5мм. Сферите взаимодействат една с друга като или се привличат, или се отблъскват. Основния материал изполван за производството на сферите е Неодим – рядко земен метал от групата на лантанидите. Характерното за този метал, е че има изключителни качества, които го правят най-добрия материал използван за производство на мощни постоянни магнити. Цветовото покритие е изключително качествено, защото използваме патентована нано-композитна технология. Това прави Magnetic Pixels продукт от изключително висок клас превъзхождащ многократно подобни продукти.

216-те броя сфери, налични в множество цветове, ви позволяват да конструирате и създадете неограничен брой форми и структури – две или триизмерни. Единствено вашата фантазия е лимит.Цена:

39.90 лв.
Наличност: не

Продукти от същият тип

Продукти от същият тип
Информация

Информация
Информация за книгата:

Категория: Пъзели , 3D пъзели
Баркод: 730699099589

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: