Kobo Touch 2.0

Kobo Touch 2.0

(3.24 от 25 гласа)
 Kobo Touch 2.0 е дългоочакваният наследник на първият Kobo Touch модел, пуснат на пазара лятото на 2011г. Новият корпус на Kobo Touch използва корпуса на Kobo Glo HD, който е тънък и по-добре проектиран от този на Kobo Touch 1.0. Екранът на електронният четец не е променян и отново е 6 инчов, антирефлексен E-Ink Pearle.

Лесно е да започнеш четенето с електронният четец Kobo Touch 2.0 дори и на пряка слънчева светлина. Сензорният екран няма отблясъци.

 

Насладете се на 11 вида шрифтове и 35 размера на буквите. Задайте сами отстоянието, което желаете да има текста от краищата на екрана.

Вземи библиотекта със себе си! Kobo Touch 2.0 е по-лек от книга с твърди корици и ви позволява да съхранявате хиляди електронни книги. Вземете цялата си библиотека на почивка или където и да отидете и избирайте лесно кога и какво да четете. Батерията издържа до над 2 месеца, в зависимост от броя книги,които четете. Насладете се на четенето, без да мислите постоянно, къде да заредите батерията.

 

Екран
6-инчов Pearl E-Ink екран, резолюция 800 х 600, 167 dpi
 
Тъчскрин
да
 
Процесор
1GHz
 
Вградена памет
4 GB
 
Интерфейс
Micro USB
 
Формати еКниги
EPUB,EPUB3,PDF,MOBI.
 
Изображения
JPEG, GIF, PNG,BMP,TIFF
 
Текстови формати
TXT, HTML, XHTML, и RTF
 
Батерия
над 2 месеца
 
Цвят
Черен
 
Размери
157 х 115 х 9,2 мм
 
Тегло
185 г.
 
Гаранция
2 год.
 
ComfortLight:
не
 
в комплекта
USB кабел
Кратко ръководство

 
Доставката се извършва в рамките на 3 дни с куриер. Цена е-четец:

199.00 лв.
Наличност: да


Информация за избрания четец

Информация за избрания четец
Информация за книгата:

Автор: Kobo
Година: 2016

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: