Kobo Mini - черен

Kobo Mini - черен

(3.50 от 8 гласа)
 Цена е-четец:

159.00 лв.
Наличност: не

  Кobo Mini е най-малкият и най-лекият пълнофункционален електронен четец, което го прави страхотен за четене по време на път.
  Екранът на устройството е 5-инчов VizPlex V110 с разделителна способност 800×600.Тази разделителна способност е с близо 20% по-висока от 6-инчовите му събратя, а мощният 800MHz процесор осигурява много добра скорост при работа с менюта, настройки и прелистване на страници.Навигационният избор е ограничен до Библиотеката, Търсачката на книги и Списъка с желани заглавия.
 Кobo Mini е напълно опростен за леснота при преносимост и използване.Не поддържа аудио функционалност, а единственият бутон, който може да бъде видян върху корпуса на устройството, е този за включване. Всички останали функции са достъпни единствено по софтуерен път. Основната идея на създателите на четеца е била той да бъде удобен за потребителите, които искат да разглеждат книги, вестници и списания само с една ръка. При четците с по-голям размер на екрана и двете ръце са заети, а това създава известен дискомфорт. Не е за изхвърляне и по-малкото тегло на Kobo Mini, улесняващо както пренасянето му, така и умората на ръцете при продължително четене. Един инч разлика на пръв поглед не е много, но на практика намалява с поне 20% размера, теглото и другите характеристики на четеца.
  Със сигурност няма да се тревожите дали батерията ше се изтощи в средата на някоя глава, тъй като с едно зареждане Kobo Mini продължава да работи до един месец. Във всяка кутия е включен и Micro USB кабел , така че никога да не сте далеч от напълно заредена батерия.

 

Екран
5-инчов e-Ink екран,VizPlex V110 екран 800×600
 
Нива на сивото
16
 
Тъчскрин
да
 
Процесор
800 MHz
 
Вградена памет
2 GB
 
Интерфейс
Micro USB 2.0
 
Слот за външна памет
...
 
Безжична връзка
802.11n Wi-Fi
 
Формати еКниги
EPUB, PDF, EPUB с Adobe DRM, PDF с Adobe DRM, MOBI
 
Аудио формати
....
 
Изображения
JPG, GIF, PNG, BMP, TIFF
 
Текстови формати
TXT, HTML и RTF
 
Клавиатура
на екрана с тъчскрин
 
Звук
....
 
Аудио изход
.....
 
Батерия
повече от 2 седмици (с изкл. Wi-Fi) или > 15000 прелиствания с 1 зареждане
 
G-сензор
.....
 
Цвят
черен
 
Размери
102 x 133 x 10 мм
 
Тегло
134 г.
 
Гаранция
2 год.
 
Приложения
браузър,
 
Други
-
 
в комплекта
USB кабел
Кратко ръководство

 
Информация за доставката: Доставката се извършва в рамките на 1 до 3 дни с куриер.
Информация за избрания четец

Информация за избрания четец
Информация за книгата:


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: