Kobo Glo бял със сив гръб

Kobo Glo бял със сив гръб

(3.87 от 23 гласа)
 Цена е-четец:

300.00 лв.
Наличност: не

Революционната технологията ComfortLight, осветява екрана с мека, регулируема светлина, благодарение на която четенето може да продължи и на тъмно. Вградената светлина е разположена фронтално. Предлага се опция за регулиране интензитета на подсветване или пълното му изключване.

Устройството разчита на LED технология за реализацията на подсветката. LED диоди осветяват екрана с мек блясък и антирефлексната светлина се разпространява отпред равномерно върху дисплея. Важно е да се отбележи, че технологията ComfortLight насочва регулируемата светлина към страниците на четеца, а не към очите ви.

 

 

Включването на подсветката, според Kobo, не намалява драстично живота на батерията. С еднократно зареждане четецът може да изкара дори два месеца в режим готовност. Това е при условие, разбира се, че не използвате твърде често Wi Fi вградения модул.

Прегледа на вашата библиотека, търсенето по дума, прелистването на страници, отварянето на менюта, е изключително лесно и прецизно. Това става благодарение на високата чувствителност на екрана.Това ниво на чувствителност се захранва от невероятно бързият 1GHz - в процесор. Kobo Glo бие Kobo Touch с 20% по-бърза скорост на обработка. Плюс това, Кобо Glo е толкова лек, че почти ще забравите, че държите устройството.

За оформлението на страниците може да разчитате на 8 шрифта и 24 размера на шрифтовете. Също така може сами да регулирате отстоянията, редовете, а също и остротата на самия шрифт за максимален комфорт на четене спрямо вашите изисквания.

Интерфейсът за разлистване е базиран на икони, а заглавната страница изобразява кориците на книгите.

Можете да подреждате книгите по азбучен ред, по заглавие или по име на автора, както бихте направили на физическата етажерка. Под библиотеката се намират колекциите и инструментите за управление на електронните книги.

Към устройството има вграден речник, а също така и преводач. Можете да разширите своя речник докато четете. Езиците, които са включени към преводача са: английски, френски, немски, италиански, холандски, испански и португалски, с опция да бъдат включени и още.

 

Екран
6-инчов E Ink® XGA Pearl екран, резолюция 1024 х 768,
 
Нива на сивото
16
 
Тъчскрин
да
 
Процесор
1GHz Freescale, Solo 6;
 
Вградена памет
2 GB
 
Интерфейс
Micro USB 2.0
 
Слот за външна памет
micro SD карта до 32GB;
 
Безжична връзка
802.11n Wi-Fi
 
Формати еКниги
EPUB, PDF, EPUB с Adobe DRM, PDF с Adobe DRM, MOBI, CBZ, CBR
 
Аудио формати
....
 
Изображения
JPEG, GIF, PNG,TIFF
 
Текстови формати
TXT, HTML, XHTML, и RTF
 
Клавиатура
на екрана с тъчскрин
 
Звук
....
 
Аудио изход
.....
 
Батерия
до 55 часа с включени и над 1 месец с изключени осветление и Wi-Fi
 
G-сензор
.....
 
Цвят
Бял със сив гръб
 
Размери
114 х 157 х 10 мм
 
Тегло
185 г.
 
Гаранция
2 год.
 
ComfortLight:
вградено фронтално осветление
 
Бутони:
Включване/изключване; Включване/изключване на светлината
 
Други
-
 
в комплекта
USB кабел
Кратко ръководство

 
Информация за доставката: Доставката се извършва в рамките на 1 до 3 дни с куриер. 
Информация за избрания четец

Информация за избрания четец
Информация за книгата:


Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: