HTML & CSS добрите страни

HTML & CSS добрите страни

Автор: Бен Хеник
(3.91 от 11 гласа)HTML и CSS са базисните инструменти на уеб дизайна и съвместната им употреба с цел създаване на съвместими, надеждни уеб страници изисква както опит, така и познания. Задачата става още по-сложна, ако разчитате на остарели, объркващи и ненужни HTML хитрини и решения. Авторът Бен Хеник ви показва как да избегнете тези капани, като ви превежда отвъд стандартните съвети, трикове и техники, за да свържете скритата теория и замисъла на HTML и CSS с ежедневния си начин на работа.

Повечето разработчици не успяват напълно да реализират потенциала на HTML и CSS. С настоящата практически приложима книга ще научите как да боравите много по-ефективно с тези инструменти. Независимо дали изработвате отделни страници, или изграждате шаблони, HTML & CSS: Добрите страни ще ви помогне да извлечете максималното от тези инструменти във всеки аспект от дизайна на уеб страници - от типографско оформление до цветове.

- Разберете как да структурирате маркиращия HTML код, за да увеличите мощта на CSS
- Научете се да реализирате сложни многоколонни оформления
- Повишете стойността на сайта си чрез иновативни CSS техники
- Изпълнете официалните изисквания за приложимост и достъпност чрез вградените в HTML и CSS инструменти
- Избегнете най-изнервящите ограничения от страна на браузърите и платформите

Бен Хеник разработва уеб сайтове от 1995г. Списъкът му с клиенти включва както малки компании, така и световно известни имена. Бен е писал на тема уеб разработка за alistapart.com, digital-web.com, курса на обучение Opera Web Standards и много други.Печатна книга

32.00 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 2.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.Информация

Информация
Информация за книгата:

Автор: Бен Хеник
Издател: ЗеСТ Прес
Година: 2011
Страници: 358
ISBN: 9789549341355
Баркод: 9789549341355
Тегло: 0.69 кг.
Размер: 16.50x23.50 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: