French
Още от поредицата The Australian Womens Weekly
-
The Pointless Book: Started by Alfie Deyes, Finished by Youпечатна: 21.90 лв. -
Peppa Pig: Peppas Super Noisy Sound Bookпечатна: 27.90 лв. -
Berlinпечатна: 25.90 лв. -
Colaniпечатна: 108.00 лв. -
Baby Talking + CDпечатна: 15.50 лв. -
Making Globalization Workпечатна: 24.90 лв. -
Illusionsпечатна: 14.90 лв. -
Viennaпечатна: 18.50 лв. -
Violinпечатна: 15.90 лв.
French food has never gone out of style, in fact many of the dishes we love the most are French so its wonderful to see them all gathered here in one book. French starts with an illustrated glossary of essential French ingredients u those things you cannot do without if youre cooking French food. The recipes are for drinks, hors doeuvres, entrees, mains, vegetables as a separate course, salads, desserts and after-dinner treats, including petits fours. Its a genuine tour de force.
Kниги от същия жанр
Информация
Информация за книгата:
Издател: Acp Books
Категория:
English Language Books
,
Food and drink
Година: 2011
Страници: 400
ISBN: 174245108X
Баркод: 9781742451084
Поредица: The Australian Womens Weekly
Тегло: 0.70 кг.
Размер: 14.00x20.00 см.
То е много важно за нас, затова може да ви бъдем от полза като ви дадем следните насоки:
Резюме: Моля опишете вашето общо впечатление от продукта в няколко думи.