Food

Food

Автор: Paul Freedman
(4.17 от 6 гласа)











This book is the first to apply the discoveries of the new generation of food historians worldwide to the unashamedly romantic appeal of the subject: to the culinary accomplishments of diverse civilizations, past and present, and to the pleasures of dining. The result is truly a history of taste: our most elevated, elegant and pleasurable thoughts about food - ingredients, preparation, presentation - since prehistory. From beginning to end this is an enthralling and richly illustrated story of one of the most vital clues not just to what keeps us alive, but to what makes us feel alive.



Печатна книга

65.90 лв.

  • Наличност: не
  • Безплатна доставка за поръчка над 39.90 лв.
  • Доставка 3.99 лв. за поръчка над 9.99 лв.
  • За поръчка до 9.99 лв. доставка 3.99 лв.



Информация

Информация




Информация за книгата:

Автор: Paul Freedman
Издател: Thames & Hudson
Категория: English Language Books , Food and drink
Година: 2007
Страници: 368
ISBN: 9780500251355
Баркод: 9780500251355
Тегло: 1.67 кг.
Размер: 20.00x25.50 см.

Коментари

Коментари


Плащане с EasyPay може да направите като изберете опция плащане "чрез ePay" и на платежната страница изберете Таб "В брой на каса".

Вижте приложения пример: